Esivalmennusryhmämme toimivat sekä Ikurin liikuntahallilla että Leinolan Sisu-hallilla. Esivalmennusryhmissä harjoitellaan voimistelutaitoja kehittäen liikkuvuutta, voimaa, nopeutta ja ketteryyttä. Harjoittelussa otetaan huomioon myös kasvavan lapsen herkkyyskaudet. Perusvoimistelutaitojen karttuessa tutustutaan joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun lajiliikkeisiin.

Esivalmennuksen tavoitteena on valmistaa voimistelijat etenemään Suomen Voimisteluliiton urapolun mukaisesti kohti huippuvaihetta lapsuus- ja valintavaiheiden kautta. Näistä ryhmistä on mahdollista iän ja taitotason kasvaessa siirtyä joukkue- tai rytmisen voimistelun valmennusryhmiin.

Mikäli kiinnostuit esivalmennusryhmien toiminnasta, täydennämme ryhmiä jatkuvasti, joten voit tulla harjoituksiin maksuttomalle tutustumiskäynnille – sovithan tutustumiskäynnistä valmentajan tai lajivastaavan kanssa, yhteystiedot löydät alla olevista ryhmäesittelyistä. 

Ikurin esivalmennusryhmät

Harjoitukset, Ikurin liikuntahalli

Ke 18.00-19.30
To 
18.00-19.30

Ryhmä on tarkoitettu tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille voimistelijoille. Ryhmästä on mahdollisuus edetä rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun valmennusryhmiin.

Valmentajana toimii rytmisessä sekä joukkuevoimistelussa maajoukkuetasolla voimistellut, ja rytmisen I-tason tuomari Eveliina Rajajärvi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: eveliina.rajajarvi@tampereensisu.fi

Leinolan esivalmennusryhmät

Harjoitukset, Leinolan Sisu-halli
ma 16.30-18.00
ke 16.30-18.00

Syksyn ensimmäiset harjoitukset 30.8!

Ryhmä on tarkoitettu tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille voimistelijoille. Ryhmästä on mahdollisuus edetä rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun valmennusryhmiin.

Valmentajana toimii Maria Kyllönen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: 
teija.kukkala@tampereensisu.

 

HUOM!

Täydenmme ryhmiä jatkuvasti, joten ota rohkeasti yhteyttä ja sovi ilmainen kokeilukerta!

Tesomankatu 33
33310 Tampere

Lajivastaava: 
teija.kukkala@tampereensisu.fi

Laskutus: 
laskutus@tampereensisu.fi