Etsimme valmentajaa tyttöjen telinevoimistelun kilpa- ja harrastekilparyhmiin

Tampereen Sisu etsii täydennystä tyttöjen telinevoimistelun kilpavalmennustiimiinsä. Lopullinen työnkuva riippuu hakijan ominaisuuksista ja toiveista. Työ on pääasiassa nuorimpien kilpavoimistelijoiden valmennusta riippuen valmentajan tasosta ja kokemuksesta.

Työ voi olla päätoimista tai toisen työn / opiskelun ohessa tehtävää osa-aikatyötä.

Seurallamme on edustus kaikissa liiton valmennusryhmissä. Yhteensä kilparyhmän voimistelijoita on tyttöjen puolella noin 110. Seurassamme voimistelee kaiken kaikkiaan noin 2300 voimistelijaa.

Tällä hetkellä tyttöjen kilparyhmissä työskentelee kaksi päätoimista sekä useita tuntivalmentajia, joiden kanssa töitä tehdään ja suunnitellaan yhteistyössä. Tyttöjen tiimiä sparraa rinnalla maan paras poikien telinevoimistelun valmennustiimi, jossa on kuusi päätoimista valmentajaa. Lisäksi NTV-valmentajat tekevät yhteistyötä MM-kultaa saavuttaneen joukkuevoimistelun valmennustiimin kanssa.

 

Tarjoamme:

  • toimivan tiimin
  • maan parhaan salin
  • mukavan työskentely-ympäristön
  • lahjakkaita valmennettavia

Hakijalta toivomme:

  • alan koulutusta ja kokemusta
  • innostunutta asennetta
  • halua kehittyä edelleen valmentajana
  • yhteistyökykyä valmentajakollegoiden ja muiden sidosryhmien suuntaan

Työn alkaminen: Sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa sekä hakemukset: Joni Koivunen p. 0500-973314/ sp. joni.koivunen@tampereensisu.fi

 

Seuramme joukkue- ja rytmisen voimistelun toiminta on nyt kovassa nosteessa ja rekrytoimme lisää tekijöitä valmennustiimiimme. Lähetä meille hakemus tai kysele lisätietoa! Työtehtävät muokkaamme hakijoiden osaamisen perusteella: voit toimia apuvalmentajana tai valmentajana tasosi mukaisessa joukkueessa.

Lisätiedot ja hakemukset: tapahtumat@tampereensisu.fi

Haemme jatkuvasti uusia harrastevoimisteluvalmentajia / tuntityöntekijöitä ja otamme vastaan avoimia työhakemuksia: joni.koivunen@tampereensisu.fi


Tampereen Sisu hakee harrastekoordinaattoria

Tampereen Sisu järjestää voimistelun harrastetoimintaa useassa eri voimistelulajissa (telinevoimistelu, freegym, parkour, trampoliinivoimistelu, joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu ja kilpa-aerobic). Haemme kahta harrastekoordinaattoria koordinoimaan tätä toimintaa. Harrastetoimintaa on pääsääntöisesti lapsille, mutta telinevoimistelussa pyörivät myös aikusten harrasteryhmät. Lisäksi ohjaamme paljon räätälöityjä tunteja muiden lajien urheilijoille.

Toimenkuvaan kuuluu:

– Koordinoi harrasteryhmien toimintaa

– Salivuorojen suunnittelu

– Vastaa harrasteohjaajien sijaishankinnoista

– Vastaa muiden lajien valmennustoiminnasta ja sen koordinoinnista

– Oheislajitoiminnan koordinointi

– Harrasteohjaajien esimiehenä toimiminen

– Harrasteryhmien tuntisuunnitelmien käytännön toteutuksen valvominen

– Harrasteryhmien käytännön ohjaus

– Harrasteryhmiin liittyviin puheluihin/sähköposteihin vastaaminen

Harrasteryhmiemme toimipisteet ovat Ikurin liikuntahalli, Leinolan Sisuhalli, Ratinan voimistelusali, Kämmenniemen koulu. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä ja sisältää myös viikonlopputyötä. Tuntimäärä on neuvoteltavissa ja saattaa olla jopa päätoiminen.

Hakemukset osoitteeseen:  joni.koivunen@tampereensisu.fi