Tapahtumakalenteri | Saavutukset

Uusi esivalmennusryhmä aloittaa harjoitukset Ikurin liikuntahallilla tiistaina 15.9. klo 16.30-18.00. Esivalmennusryhmä on avoin ryhmä kaikille noin 7-9-vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmään osallistuminen ei vaadi aikaisempaa taustaa voimistelusta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen kilpa-aerobic@tampereensisu.fi.

Haemme täydennystä eri ikäisten kilpa- ja / tai eliteryhmiin. Mikäli sinulla on aikaisempaa taustaa jostakin voimistelulajista tai vahva tanssitausta, tai sinulla muutoin on hyvä rytmitaju, venyt spagaatiin, hyppäät korkealle ja jaksat punnertaa, voit tulla suoraan kokeilemaan kilparyhmiemme harjoituksiin. Ota rohkeasti yhteyttä lajivastaavaan sopiaksesi kokeiluharjoituksista!

Oletko kiinnostunut kahden kilpalajin yhtäaikaisen harrastamisen mahdollisuudesta? Kilpa-aerobic sopii hyvin esim. cheerleadingin, telinevoimistelun, joukkuevoimistelun, akron, taitoluistelun tms. rinnalle. Harjoitukset ovat soviteltavissa yhteen toisen lajin kanssa! Tule kokeilemaan tai tiedustele paikkaa kilparyhmistä lajivastaavalta.

kilpa-aerobic@tampereensisu.fi