Aikuisten harrasteryhmien maksut

(hinnat sisältävät vakuutuksen, seuran jäsenmaksu 20 € laskutetaan erikseen)

Jokaiselle kaudelle (kevät-/syys-/kesäkausi) tulee ilmoittautua erikseen ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

 

 

Hinnasto aikuiset kevät / syksy 2020

1 x 90min/vk   195€/kausi

2 x 90min/vk   285€/kausi

3 x 90min/vk   315€/kausi

4 x 90min/vk   345€/kausi

JOS KÄYT USEASSA RYHMÄSSÄ, ILMOITA ITSESI JOKAISEEN RYHMÄÄN MYCLUBISSA JA VALITSE SIELTÄ LASKU KÄYNTIESI MUKAAN. 1 KRT/VIIKKO KÄYNTI VALITSE LASKU 195€, 2 KRT/VIIKKO 285€, JNE. TÄMÄN LISÄKSI KOMMENTOI JOKAISEN RYHMÄN KOMMENTTIKENTTÄÄN MISSÄ RYHMISSÄ KÄYT. (ESIM. käyn jumpassa 3krt vk: maanantai jatko, tiistai jatko, torstai eliitti)

MyClubin rekisteröitymis- ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Olethan tutustunut peruutusehtoihimme?

Hinnat sisältävät tapaturmavakuutuksen ja seuran jäsenmaksun.

Laskun saat ilmoittautuessasi ilmoitusjärjestelmän kautta. Lasku tulee ilmoitusjärjestelmässä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat haettua laskun tiedot myös ilmoittautumisjärjestelmän kautta kirjautumalla sisään. Suosittelemme viikkokatsauksen hyväksymistä, jolloin laskujen ajankohtaiset tiedot tulevat viikottain sähköpostiin. Asiakkaan velvollisuus on huolehtia, että laskutustiedot ovat oikein ilmoittautumisjärjestelmässä.

Annamme tyytyväisyystakuun ryhmistämme ensimmäistä kertaa toimintaamme mukaan tuleville. Jos et ole tyytyväinen toimintaamme, voit kahden kerran jälkeen vielä perua osallistumisen ilman maksua. Lasku on aiheellinen vasta kahden harjoituskerran jälkeen.

Huom! Ryhmiin ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta myös kokeilukerralle.

Peruutus pitää tehdä ennen kolmatta kertaa ilmoittamalla peruutuksesta osoitteeseen: harrasteliikunta@tampereensisu.fi. Lasku tulee maksaa ellei osallistumistaan peru peruutusehtojen mukaisesti. Pelkkä tunneilta poisjääminen tai ohjaajalle ilmoittaminen ei riitä peruutukseksi!

Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille, poikkeuksena loukkaantuminen ja paikkakunnalta muutto. Loukkaantumisesta johtuva poissaolo sovitaan erikseen Sisun  laskutuksen kanssa (laskutus@tampereensisu.fi). Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata toisessa ryhmässä. Juhlapyhien ja hallilla olevien tapahtumien takia peruttuja treenejä seura ei ole velvollinen korvaamaan. Jos peruminen johtuu Sisun omasta toiminnasta, korvaamme sen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

 

Force Majeure ja muut ehdot: Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, Force Majeure, tai Tampereen Sisu ry:stä riippumaton este järjestää harjoituksia tai kilpailutapahtumia, ei maksettuja harjoitus- ja osallistumismaksuja palauteta. Pakottavista syistä Tampereen Sisu ry:llä on oikeus peruuttaa harjoitukset ja tapahtumat tai siirtää ne myöhempään ajankohtaan.

Tampereen Sisu on ottanut käyttöön 27.11.2019 Visman maksuvalvontapalvelun.
Muutos koskee kaikkia 27.11. alkaen myClubin kautta laskutettavia maksuja.
myClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visman maksuvalvontajärjestelmään. Visma hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta.
Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä seuran laskutukseen (laskutus@tampereensisu.fi) ennen laskun erääntymistä.
Kun lasku on erääntynyt, tulee maksusuunnitelmasta sopia Visman kanssa. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa: 02 4808 8020 tai fsf.asiakaspalvelu@visma.com.

Otamme vastaan myös Smartum-liikuntaseteleitä sekä Smartum-onlinemaksuja. Smartum-liikuntasetelit voit toimittaa nimelläsi varustettuina (ja kirjekuoressa) Ikurin liikuntahalliin Sisun toimistoon tai Sisun postilaatikkoon. Sisu-hallilla voit toimittaa setelit antamalla ne ryhmän ohjaajalle. Maksaessasi Smartum-onlinemaksuna,  laitathan maksaessasi laskun viitenumeron Smartum-maksuun. Toimitathan maksustasi saamasi kuitin laskutuksen sähköpostiin (laskutus@tampereensisu.fi).


harrasteliikunta@tampereensisu.fi
Fanny Juvonen | 040 6824813 |