Kevät 2018

60min / vko: 155 €

90min / vko: 175 €

2 x 60min / vko: 255 €

3 x 60min / vko: 275 €

2 x 90min / vko: 275 €

3 x 90min / vko: 305 €

 

Hinnat sisältävät tapaturmavakuutuksen ja seuran jäsenmaksun.

Laskun saat ilmoittautuessasi ilmoitusjärjestelmän kautta. Lasku tulee ilmoitusjärjestelmässä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat haettua laskun tiedot myös ilmoittautumisjärjestelmän kautta kirjautumalla sisään.

Annamme tyytyväisyystakuun ryhmistämme ensimmäistä kertaa toimintaamme mukaantuleville. Jos et ole tyytyväinen toimintaamme, voit kahden kerran jälkeen vielä perua osallistumisen ilman maksua. Lasku on aiheellinen vasta kahden harjoituskerran jälkeen. Kesken kauden mukaantulevat voivat kokeilla kerran maksutta.

Peruutus pitää tehdä ennen kolmatta kertaa ilmoittamalla Sisun toimistoon (toimisto@tampereensisu.fi). Lasku pitää maksaa ellei osallistumistaan peru. Pelkkä tunneilta poisjääminen ei riitä peruutukseksi! Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille, poikkeuksena loukkaantuminen ja paikkakunnalta muutto. Loukkaantumisesta johtuva poissaolo sovitaan erikseen Sisun  kanssa. Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata toisessa ryhmässä. Juhlapyhien ja hallilla olevien tapahtumien takia peruttuja treenejä ei korvata. Jos peruminen johtuu Sisun omasta toiminnasta, korvaamme sen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Käytättehän viitenumeroa maksaessanne, vain näin varmistamme, että maksu kohdistuu oikealle laskulle. Paperilaskusta veloitamme viisi (5) €. Maksumuistutuksesta veloitamme viisi (5) €.

Otamme vastaan myös smartum-liikuntaseteleitä. Smartum-liikuntasetelit voit toimittaa nimelläsi varustettuina (ja kirjekuoressa) Ikurin liikuntahalliin Sisun toimistoon tai Sisun postilaatikkoon.