Suomen hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Tämä tarkoittaa, että ainakin Tampereen Sisun kilpa-aerobic -kisat 21.-22.3. perutaan. Infoamme peruutuksen aiheuttamista toimista vielä myöhemmin. Loppukevään kilpailut jäävät myös mahdollisesti pitämättä tai siirretään myöhempään ajankohtaan. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarpeen mukaan.

Tampereen kaupunki sulkee kaikki liikuntatilat ja nuorisotilat 14.3. alkaen toistaiseksi

Tampereen kaupunki on päättänyt sulkea liikuntatilat toistaiseksi. Kaikki harraste- ja kilparyhmien harjoitukset on siis peruttava.
Seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisohjeistusta tiiviisti ja  pyrimme tiedottamaan mahdollisista muutoksista niin pian kuin mahdollista.

Tampereen Sisu ry
Johtokunta