Tampereen Sisun 69-vuotias Jarmo Lehto on voittanut Latvian Riigassa Veteraanien epävirallisen maailmanmestaruuden!

Joka vuosi Riigassa järjestettävissä Veteraanimestaruuskilpailuissa oli tänä vuonna osallistujia 20 maasta ja kilpailu oli erityinen juhlakilpailu, koska se järjestettiin jo 20. kerran.

Aikanaan nojapuiden Suomenmestaruuden saavuttaneelle Lehdolle Veteraanimestaruus oli  ensimmäinen. Hän on osallistunut kisoihin kahdeksan kertaa ja ollut tätä ennen parhaimmillaan kerran hopealla ja kerran pronssilla.

”Jampen permantosarja oli kilpailuiden kohokohta. Sarjan sisältö ilmensi täydellisyydellään tämän tamperelaisen Herrasmiehen luonnetta – taiteellisuutta, periksiantamattomuutta, rämäpäisyyttä, herkkyyttä ja lujaa uskoa omaan elämänfilosofiaan”, kommentoi toinen suomalainen veteraanimestaruuden omassa ikäluokassaan voittanut, Tampereen Sisussa valmentajana työskentelevä Jarkko Harju!