Telinevoimistelun nuorten Suomenmestaruudet ratkottiin viikonloppuna Tuusulassa. Tampereen Sisun nuoret voittivat kultaa nuorten joukkuekilpailussa pisteillä 202,45. Hopeaa voimisteli Jyväskylän Voimistelijat 196,65 ja pronssia Voimisteluseura Hdelsinki pisteillä 191,2. Sisun joukkueessa voimistelivat Jouni Paavola, Markus Karumo, Joona Reiman, Ilari Huovinen ja Nuutti Juntunen.

Nuorten 6-ottelussa Sisun vasta 13-vuotias Joona Reiman voimisteli hienosti kolmanneksi pisteillä 67,132. Nuorten olympiakarsintaan Bakuun tähdännyt Jouni Paavola voimisteli vaikeutettuja sarjoja hieman riskillä ja epäonnistui ollen kuitenkin neljäs pisteillä 67,098. Kulta matkasi Akseli Karsikkaan mukana Ouluun pisteillä 70,766 ja Hopea jäi Helsinkiin Antti Varjolaaksolle pisteillä 67,964.

Telinefinaaleissa Joona Reiman otti nojapuilla sen, mikä hänelle kuului eli kultamitalin. Joonan pisteet olivat 12,223! Joona nappasi lisäksi pronssit renkailta ja rekiltä.

Henkilökohtaista SM-mitalia jo pari vuotta jahdannut Sisun Markus Karumo sai tänä vuonna haluamansa voimistellen hevosella upeasti pronssia pisteillä 12,033.