Joukkuevoimistelun EM-kilpailut käytiin 12.–13.5. Tallinnassa. Venäläisjoukkueet veivät kirkkaimmat mitalit sekä senioreiden että junioreiden sarjassa. Minetit ja Minetit Junior saavuttivat EM-hopeaa!

EM_Minetit
Minetit Kuva: Carita Berg

Lue lisää kilpailusta:
Minetit nousi EM-hopealle – seuraavaksi tiedossa on rankan treenin piinaviikkoja ennen kevään huipennusta (Aamulehti 13.5.2018)

Minetit Junior otti upealla finaalilla EM-hopeaa (Moro-Aamulehti 18.5.2018)

EM_MinetitJunior3
Minetit Junior-Victoria-OVO Junior Team

Menestystä myös kansainvälisestä Spring Breeze-kilpailusta

EM-kilpailuiden yhteydessä kilpailtiin lasten sarjojen kansainvälinen Spring Breeze-kilpailu. Team Minetit nappasivat 10–12-vuotiaiden sarjassa hopeamitalit, kultaa vei tuttu kilpakumppani Olarin Voimistelijoiden Team Ionit. 8-10-vuotiaiden sarjassa mitaleille ylsivät Venäjän ja Viron joukkueet. Team Minetit 08 saavutti kilpailussa hienosti neljännen sijan.

Spring Breeze tulokset.