Joukkuevoimistelun kevään World- ja Challenge Cup kilpailuiden osallistujat valittiin viikonloppuna Kisakalliossa järjestetyn kilpailunäytön perusteella.

Tampereen Sisun Minetit sai edustuspaikan molempiin kevään World Cup-kilpailuihin. Tamperen Sisun ja turkulaisen Coco Sportin juniorisarjan yhteistyöjoukkue Minetit Junior nappasi niin ikään edustuspaikan kevään Challenge Cup-kilpailuihin.

World- ja Challege Cupin ensimmäinen osakilpailu käydään 16.-18.3. Vantaalla ja toinen osakilpailu 13.-15.4. Itävallan Grazissa.
Lisäksi joukkuevoimistelussa kilpaillaan keväällä EM- ja MM-mestaruuksista.

Myös Team Minetit valittiin kansainväliseen kilpailuun

Voimisteluliitto on valinnut osallistuvat joukkueet kevään World- ja Challenge Cup sekä EM-kilpailuiden yhteydessä järjestettäviin lasten sarjan kilpailuihin. Tampereen Sisun Team Minetit valittiin kilpailemaan sekä 8-10- että 10-12-vuotiaiden sarjoissa EM-kilpailuiden yhteydessä järjestettävään kansainväliseen Spring Breeze-kilpailuun. Kilpailut käydään 10.-12.5. Tallinnassa.

Ennen toukokuun Spring Breeze -kilpailua Team Minetit -joukkueet hakevat kansainvälistä kilpailukokemusta pääsiäisenä järjestettävästä Easter Cup -kilpailusta Tanskan Grevestä.