Sisun voimistelijat ja yhteistyökumppanit niittivät viikonvaihteessa menestystä ja kunniaa monella taholla. Viikonlopun alkajaisiksi perjantaisessa urheilugaalassa palkittiin Sisun telinevoimistelupojat Tampereen Urheilunedistämissäätiön Nuorisourheiluteko -palkinnolla sekä Maailmanmestarijoukkue Minetit Tampereen kaupungin erityismaininnalla.

 

Menestys jatkui lauantaina kun seuramme yhteistyövoimistelija, rytmisen voimistelun moninkertainen Suomen ja Pohjoismaiden mestari sekä MM- ja EM-finalisti, Jouki Tikkanen avasi kisakautensa PM-karsinnassa puhtaalla kullalla ylivoimaisin pistein 55.433.

Sunnuntaina niin ikään rytmisessä voimistelussa kisaava, vasta 10-vuotias Tampereen Sisun Anastasia Rogozhina nappasi ikäkausikisassa myös sen kirkkaimman mitalin.

Onnea kaikille voimistelijoille, valmentajille ja tukijoukoille! Tästä on hyvä aloittaa kausi.